Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - zaterdag 14 april 2018
13:30 - 17:00

Locatie
Landgoed Kraayenbeekerhof

Categorieën Geen Categorieën


Tijd: inloop vanaf 13.00 uur. Wij starten om 13.30 uur tot ong. 16.30 – 17.00 uur.

Deze bijeenkomst is voor ouders, dus zonder kinderen, en heeft zowel een informatief als een informeel karakter. Ouders kunnen vragen stellen aan lotgenoten of deskundigen, hun ervaringen delen of luisteren hoe anderen iets hebben aangepakt en opgelost.
Herkenning en erkenning spelen een belangrijke rol, maar gezelligheid ook.
Ongeacht het niveau, blijkt dat er toch veel overeenkomsten zijn bij kinderen met TSC. Leer ze (her)kennen en hoe je ermee om kunt gaan. We zullen het over de vele aspecten van TSC hebben.

Leonore Kuijpers, AVG-arts (n.p)* en lid van het expertiseteam TSC en gedrag (ETSCG) en co-auteur van het boek “TSC in verschillende levensfasen“, zal de middag inleiden met een presentatie over haar ervaringen met TSC. De mogelijkheid om vragen te stellen is natuurlijk aanwezig.

Deze middag wordt begeleid door Corinne Kijl, ervaringsdeskundige en Jurjen Tak, vader van een zoon met TSC, orthopedagoog en schrijver van het boek “de tien dingen die ik van Kester heb geleerd”. Jurjen Tak heeft veel ervaring op het gebied van de ontwikkeling van kinderen en opvoedkundige problemen.

Na aanmelding krijgt U een persoonlijke uitnodiging.
Aan deze bijeenkomst zijn voor STSN leden géén kosten verbonden.

* niet praktiserend