Skip to content

Familiedag 2021 gecanceld

Helaas heeft het Bestuur STSN- na overleg met de organisatie van de Familiedag- moeten besluiten deze NIET meer in 2021 te laten plaatsvinden.

Onderzoek via website STSN

In juni 2021 werden de Covid-maatregelen versoepeld en zou de Familiedag -zij het met wat beperkingen- doorgang kunnen vinden. Om na te gaan hoe wenselijk de STSN-ers een eventuele Familiedag op zaterdag 18 september zouden vinden, werd een zogenaamde “poll” op de website geplaatst.

Alhoewel het grootste deel van de deelnemers hier positief op reageerden, liepen tijdens deze poll de Corona-cijfers weer op en werden door het Kabinet alweer strengere maatregelen afgekondigd.

Onzekere maanden

Aan het organiseren van een dergelijk evenement gaan een behoorlijk aantal weken vooraf ivm aanmelden etc.  Nu niemand weet hoe de cijfers zich de komende maanden gaan ontwikkelen, is het doorgaan van de Familiedag te onzeker (geworden) om dat met de huidige (c.q. te verwachten) maatregelen door te laten gaan.

Familiedag STSN – zaterdag 18 juni 2022

We hadden de  Familiedag -juist in het lustrumjaar 40 jaar STSN- graag willen laten doorgaan. Helaas, voor de tweede keer op rij gaat het niet door…..

Maar ; met Apenheul hebben we een optie genomen op zaterdag 18 juni 2022. Dus zet die alvast in je agenda !

Back To Top