skip to Main Content

Lustrumsymposium ‘Van onderzoek naar praktijk’

Nieuws vanuit de organisatie van het Lustrumsymposium ‘Van onderzoek naar praktijk’

De organisatie van het lustrumsymposium verloopt volgens plan. Kijk voor de actuele informatie hierover op de website!

In de afgelopen weken hebben zich al meerdere geïnteresseerden aangemeld. We hopen natuurlijk dat er nog velen zullen volgen, zowel leden/donateurs als professionals. Om deze laatsten te bereiken hebben we diverse netwerken benaderd. Misschien kunt u ons daarnaast helpen door behandelaars in uw eigen omgeving te wijzen op dit symposium. Ze kunnen alle informatie hierover vinden op de website van de STSN.

Inschrijving Symposium

Inmiddels is er op de STSN website een inschrijvingsformulier geplaatst waarmee u zich kunt aanmelden als lid / donateur. U hoeft dus geen email meer te sturen. Diegenen die eerder een email hebben gestuurd hebben hierover bericht gekregen.

Op het formulier kunt u zich met meerdere familieleden tegelijkertijd inschrijven. Na insturen ontvangt u een automatische bevestigingsmail. Wij zullen u vervolgens per email op de hoogte houden van eventuele nieuwe informatie.

Rectificatie

In het artikel over het lustrumsymposium dat in het laatste contactblad stond, is helaas een fout geslopen. 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont heeft een aantal hotelkamers, maar de prijzen daarvan kunnen variëren door het aantal personen en de soort kamer. De prijs van 64,50 euro klopt dus niet.

Voor de juiste prijs van een overnachting kunt u contact opnemen met het hotel.

Onze excuses voor het misverstand.

Kinderopvang

We willen opvang voor jonge kinderen en kinderen met een verstandelijke beperking van leden/donateurs graag faciliteren door professionele begeleiders en animatie in te huren. Dit kan echter alleen als hier voldoende belangstelling voor is.

Bent u geïnteresseerd en wilt u hierover meer informatie? Stuur dan een email naar symposium@stsn.nl met in de titel ‘Kinderopvang symposium’. We zullen u op de hoogte houden van de mogelijkheid van kinderopvang.

Vrijwilligers

Wilt u voor of tijdens het symposium meehelpen met een aantal taken? Denk aan het klaar maken van mappen en badges, het registreren van gasten, het rondlopen met microfoons in de zaal, hulp bij de opvang, gasten wegwijs maken, etc..

Stuur dan een email aan symposium@stns.nl met in de titel ‘Vrijwilliger symposium’ en vermeldt welke taken u zou willen doen (of juist niet). Half oktober laten we u weten wat de taakverdeling is.

 

 

 

Back To Top