Skip to content

Nieuwe website bijna klaar, nu nog testen!

De vernieuwde website van STSN is na veel werk dat al in 2020 is gestart, op een haar na klaar en wordt binnenkort online gezet. De site is nog steeds herkenbaar ten opzichte van de huidige website. We hebben vooral de opzet en indeling kritisch bekeken en aangepast. Daarnaast hebben we alle informatie opgeschoond, waar nodig geactualiseerd, herschreven en bijgeschaafd. Waar nodig is nieuwe informatie toegevoegd.

Daarnaast hebben we onze best gedaan om de teksten toegankelijker te maken. Een wens is nog om wat meer recente foto’s toe te voegen. Maar het maken van actuele foto’s is wat lastig in deze tijd van beperkingen. Voordat we de nieuwe site online zetten willen we deze graag eerst laten testen door een mix van leden: mensen die al jaren lid zijn, die net lid zijn, die al wat oudere zijn en jonge leden. De tijdsbesteding hiervoor is voor geïnteresseerden vrij te bepalen.

Wil jij de website testen? Stuur dan voor 19 september een mail naar Dave Tuijp (penningmeester@stsn.nl). Daarna nemen we contact met je op over hoe we dat graag willen aanpakken en hoe je kan helpen.

Back To Top