Ga naar hoofdinhoud

Onbeperkt genieten

Iedereen met een (onzichtbare) fysieke beperking of chronische ziekte kan deze zomer zorgeloos genieten van theater en muziek. Stichting Onbeperkt Genieten werkt samen met het Grachtenfestival (Amsterdam) en Theaterfestival Boulevard (’s-Hertogenbosch) om de leukste voorstellingen beschikbaar te maken voor iedereen die net wat extra’s nodig heeft.

En dat extra bestaat eruit dat men wordt opgehaald op het station en per taxi naar de locaties van de voorstellingen wordt gebracht, tussen de voorstellingen is er de mogelijkheid tot rusten en zijn er vrijwilligers aanwezig om daar waar nodig is een handje te helpen. Men hoeft alleen een kaartje te kopen, tegen regulier tarief. Want voor dat extra’s hoeft natuurlijk niet betaald te worden.

Op 6 en 7 augustus biedt Onbeperkt Genieten met Theaterfestival Boulevard twee dagprogramma’s aan in ’s-Hertogenbosch, beide dagen bezoeken we de voorstelling Mona. Over de elfjarige anti-heldin die ons meeneemt in een even troostrijke als verontrustende trip over ouders en kinderen, en waarom we worden wie we zijn.

Op 14 en 16 augustus is Amsterdam de plek van bestemming waar beide avonden de voorstelling Traviata Remixed op het programma staat. De rauwe setting van de Zuiveringshal in de Westergasfabriek is de plek waar een drama tussen twee geliefden zich ontvouwt.

Helaas is dit evenement voorbij. Ons excuses voor het ongemak.

Back To Top