Skip to content

De STSN is blij met iedereen die een activiteit wil helpen organiseren. Het belangrijke werk van de STSN kan alleen doorgaan als er voldoende vrijwilligers zijn. Het geld om alle activiteiten uit te voeren is niet het probleem, wel de bemensing. Er zijn veel verschillende soorten werkzaamheden, ook kortlopende activiteiten. Je kunt eerst kennismaken met het werk en geholpen worden door ervaren mensen. Soms zijn mensen te bescheiden! Misschien is het ook wat voor jou?!

Vacatures

Op dit moment zijn er verschillende vacatures.

Versterking bestuur

We komen graag in contact met iemand die het bestuur inhoudelijk kan versterken. Ben je of ken je iemand die het leuk vindt om afgebakende inhoudelijke klussen te doen, neem dan vrijblijvend contact op.

Secretariaatswerkzaamheden

Op het gebied van secretariaatswerkzaamheden zoeken we versterking.

De redactie zoekt versterking!

Draag je de STSN een warm hart toe, vind je het belangrijk dat elk kwartaal het TSC Contact verschijnt en wil je bijdragen aan het nóg beter maken van ons ‘clubblad’? Wij, de enthousiaste redactie van het TSC Contact, zoeken nieuwe redactieleden! Tijdens onze driemaandelijkse (gezellige) vergadering verdelen we de taken voor het nieuwe blad, en omdat er allerlei verschillende taken zijn, zit er vast wel iets bij waaraan jij je bijdrage kunt leveren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • contact leggen met mensen die iets te vertellen hebben (en dit willen opschrijven)
  • een interview afnemen en uitwerken
  • informatie opzoeken op internet en daarover zelf een stukje schrijven
  • een boek of film bespreken
  • vanuit je eigen ervaring een bijdrage schrijven.
  • En natuurlijk is er ruimte voor jouw eigen creatieve ideeën

Het eindredactiewerk wordt door onze vaste eindredacteur gedaan. Als je zelf ook wilt schrijven is dat welkom, maar als je je alleen wilt aanmelden voor het verzamelen en aanleveren van kopij van anderen is dat ook prima. Omdat we meerdere nieuwe redactieleden zoeken kunnen er onderling taken verdeeld worden afhankelijk van voorkeuren en belangstelling.

Neem contact op via voorzitter@stsn.nl of info@stsn.nl

Back To Top